ADANA / TUFANBEYLİ - DOĞANLI ORTAOKULU

DOĞANLI ORTAOKULU

Adres
DOĞANLI MAH. BAĞLAR KÜME EVLERİ DOĞANLI ILKOKULU VE ORTAOKULU BLOK NO 40 TUFANBEYLİ / ADANA
Vizyon
Okuyan, Araştıran, Akla ve bilime inanan, Üreten ve üretmekten zevk alan, Önce kendine, Sonra tüm insanlığa saygı duyan, Çevresine karşı duyarlı, Paylaşmayı bilen, Türkiye Cumhuriyeti’ne, Atatürk İlke ve Devrimlerine bağlı Öğrenciler yetiştiren Bir okul olmaktır.
Misyon
Biz, Doğanlı Ortaokulu çalışanları, Öğrencilerimiz var olduğu için buradayız. Bütün çalışmalarımız onlar içindir. Biz birbirimize ve kendimize güvenir, Ortak çalışmaktan zevk alırız. Yeniliğe ve değişime inanır, Rakip olarak kendimizi görürüz. Her gün daha iyiye ulaşmayı hedefleriz. Biliyoruz ki ; İyi yetiştirilmiş her öğrenci, Geleceğimizin garantisidir. Bu sebeple; Öğrencilerimize inanır, güvenir Ve gücümüzü, Sevgiden alırız.
Başarılar
Tufanbeyli ilçesi ilköğretim okulları arasında okullar arası bilgi ve kültür yarışması ikinciliğimiz vardır. Tufanbeyli ilçesi içerisinde teog sınavlarında son 2 yıldır branş bazında ilk 3 içerisindeyiz
8.30-15.20
Köy dolmuşları ile ve öğretmenlerimizin araçları ile.
Servis Bilgisi
Öğretmenlerimiz kişisel araçlarıyla ilçe merkezinden geliş gidiş yapabilmektedir. Özel servis yoktur.
Köyümüz ilçe merkezine 10 km uzaklıkta bulunmaktadır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Tufanbeyli ilçe merkezine 10 km uzaklıkta ADANA iline ise 200 km uzaklıkta bulunmaktadır.
Sportif Etkinlikler
2017-2018 Eğitim-Öğretim yılında Tufanbeyli Kaymakamlığının düzenlediği Satranç Turnuvasında okulumuz 5.sınıf öğrencisi Atila Turan KALE 1. oldu.
Okulumuz üst üste 4. kez TÜBİTAK BİLİM FUARI etkinliğini düzenledi.(2015-2018)
Proje Çalışmaları
Okulumuz ilçede Beyaz Bayrak alan iki okuldan biri oldu. Beslenme Dostu Okul Projesine başvuru yapıldı.